Евтин дом мнения и съвети за evtindom.eu

Българинът обича да му бъдат давани наставления и да му се казва какво да прави. Това някак си оформя една зона на комфорт в неговия ден и го кара да се чувства сякаш е недосегаем, защото все пак той не е взел генералното решение – друг беше.

Да сочиш с пръст, когато стане някаква грешка, не е от най-моралните неща, които можеш да свършиш, но нека все пак не пропускаме и факта, че българинът мрази да му се натякват грешките и заради това бърза да ги прехвърли на друг.

Стига уроци по народопсихология, защото те са за друго място и за друго време. Днес ще обсъждаме нещата, които са свързани с новия дом на българина.

Какъв е типът къща, постройка и здание, които лесно наш сънародник да може да нарече дом? Има всевъзможни мнения в социалните платформи и дигиталните форуми, но днес извадката ще е главно от експертни мнения – хора, които се занимават напълно професионално с подобен вид дейност.

Те са онези, които могат най-независимо и най-адекватно да ни насочат за това дали е добре да инвестираме пари в построяването на нещо подобно. Има ли опасности при подобен вид строителство и дебнат ли неприятности зад всеки ъгъл в такъв един евтин дом?

Няколко мнения защо да предпочетем евтин дом пред класически такъв

Както и започна настоящото четиво, българинът обича да му се казва какво да прави. Още повече му се услаждат мненията за евтините домове на специалисти и експерти, а ако са с някаква степен на завършено образование и титла пред името, идващо от нея – прекрасно.

Така де, има ли достатъчно информативни сайтове, от които да разберем повече за евтините домове? EvtinDom.eu (мнения във Facebook) е един от тях, така че ако се интересувате наистина подробно от детайли около построяването на тези постройки – влезте и прочетете по темата.

Според независим експерт – професор по съвременна архитектура, завършил в най-престижното европейско висше учебно заведение в Европа, риск от помещаване на хора в постройки тип евтин дом не съществува.

Според неговото мнение, дори е доста по-безопасно заради олекотеното тяло на постройката, което я прави доста по-адаптивна към външните влияния като земетресения и малко по-силен вятър. Това, което успокоява той е свързано с климатичния ни пояс.

Според него, в България нямаме толкова силно изявени опасни природни явления, което да ни притеснява. Спокойното време в климатичната зона, в която се намира и държавата ни, е доста благоприятно за инвестиции в подобен вид постройки.

Ето защо ако се интересувате къде, кой и как може да издигне такава постройка на вашата собствена земя около големия град – има решение.

EvtinDom.eu – майсторски клас в строенето на евтини домове

Когато се заговори за американски стил къщи и постройки, веднага в главата ви е добре да се появи асоциация с най-добрите в бранша. В крайна сметка не говорим за купуване на килограм плодове, а за строене на къща, която трябва да е сигурна.

За да няма излишни главоболия, за да нямате проблеми с течове в бъдеще – доверете се на най-добрите. Те са тук за вас – обръщайте се директно с въпроси посредством формата им за контакти и телефона им за директна връзка.

31 thoughts on “Евтин дом мнения и съвети за evtindom.eu

 • 28.11.2020 at 1:46
  Permalink

  Преди няколко години си поръчах готова конструкция от evtindom.eu и все още съм доволен 😀
  Защо го казвам така ли? Защото бях скептичен и очаквах проблеми, ама нямаше и съм живото доказателство за това.

  Reply
  • 11.01.2021 at 1:36
   Permalink

   Аз сътщо си купих и сложих моята на вилата в планината – нещо средно между къща,вила и бунгало. Все още всичко е точно с нея.

   Reply
 • 30.11.2020 at 14:47
  Permalink

  Купуването на евтин дом изобщо не е лесно и благодарение на фирми като тази можем да си позволим лукса да съградим това, което пожелаем. Радващо е, че на българския пазар има подобни фирми за достъпни и евтини домове, за да може почти всеки човек да си позволи къща.

  Reply
  • 05.01.2021 at 21:39
   Permalink

   Пълно е с фирми вече, да не знаеш към кого да се обърнеш. И все пак не случайно първите печелят винаги или поне така казват. Забелязват се обаче и някои негативни мнения за фирмите, което е признак за влошаване на качеството.

   Reply
 • 03.12.2020 at 18:49
  Permalink

  Благодарим за положителните отзиви и мнения на хората, които са коментирали. Изключителна радост за целия екип на evtindom.eu е да научи, че клиентите ни са доволни и удовлетворени от покупката си и са щастливи да обитават своите нови жилища. Благодарим ви!

  Reply
  • 06.01.2021 at 12:40
   Permalink

   Evtindom.eu, когато сте с изаслужили похвали – заслужили сте си. Но все пак е редно и по-бързо да отговаряте на мейлите. Все пак ви прощавам, тъй като бяха празници и е възможно да не сте си гледали много, много кореспонденциите.

   Reply
 • 11.12.2020 at 22:56
  Permalink

  Леля ми се възползва от услугите на evtindom.eu. Остана доволна и в действителност е супер, особено когато ходя на гости при нея се кефя на жестоката къща. евала на собствениците и успех!

  Reply
 • 17.12.2020 at 9:01
  Permalink

  С жена ми бяхме изправени пред избора да пръснем няколкостотин хиляди лева за кутийка от 100 квадрата, наречена апартамент, или да си вземем къща – е, и двамата вече сме убедени, че направихме правилния избор за нас и бъдещото ни дете.

  Вече 6 месеца живеем в построената от EvtinDom.eu къща, а след още 4 месеца очакваме и първата ни рожба. Добре, че има такива фирми, които да осигурят евтини домове за обикновения човек.

  Reply
  • 23.01.2021 at 15:58
   Permalink

   Да Ви е живо и здраво детенцето и да си ползвате дома с много любов. Хубаво е така човек като прочете за живота на хората.

   И аз искам така, много ми се иска ама малко ме е страх. Много смесени коментари, много шум, не съм сигурна на кого да вярвам. Явно ше действаме сами с мъжа ми – търся директна връзка с фирмата щото иначе става объркващо.

   Reply
 • 29.12.2020 at 14:59
  Permalink

  Преди време потърсих в гугъл за евтин дом мнения и попаднах на две статии и три форума. В статиите имаше базови неща, но какво да очакваш от журналисти, които просто драскат. Затова обърнах внимание на форумите, в които ставаше дума основно за фирмата evtindom.eu. Мненията бяха разнопосочни, но работата ми ме е научила на едно – ако само хвалят дадена фирма – бягай далеч. Затова се зарадвах, че имаше и някои негативни мнения по техен адрес.
  Тъй като имам опит в строителния сектор, реших да проуча фирмата и нейните сглобяеми къщи. След дълга комуникация с тях мога да потвърдя, че онези, които се оплакваха, са поредните мрънкачи, които са вечно незадоволени.
  В момента живея в нов дом, сглобен за изключително кратко време от специалистите в Евтин дом ЕООД. Само адмирации за работата и усърдието им.
  ПС – Весели празници!

  Reply
  • 10.01.2021 at 2:41
   Permalink

   Малко рекламно ми звучи този коментар, дано наистина да е реален.

   Reply
   • 14.01.2021 at 22:10
    Permalink

    Колко да е рекламен, като evtindom.eu си рекламират евтините домове 😀 Шегата отделно, мой познат притежава такъв дом купен от тях и все още не ми се е оплакал 😀

    Reply
    • 26.01.2021 at 15:21
     Permalink

     Много пошла работа – не може да се има доверие на никой в днешно време.
     Аз съм си самостоятелна, още си нямам мъж като хората, ама поне пари наследих и си купих евтин дом от Evtindom – доволна съм, достатъчно ми е – има място за други хора.

     Това не е предложене просто казвам.

     Reply
    • 28.01.2021 at 23:01
     Permalink

     Абе миленски, ти освен за трол за какъв друг се имаш? Ех, видите една статия за фирма и решите веднага, че е реклама. Пък и какво да е реклама – имат пари – рекламират се, голяма работа. Телевизия не гледаш ли? Нима няма реклами там? Или обичаш да гледаш за плюещи и серещи кръв с какво да се лекуват…

     Reply
 • 03.01.2021 at 10:18
  Permalink

  Благодарение на евтин дом вече имаме едноетажна къща. Дълги години живеехме в малък апартамент и винаги сме мечтали за къща, където децата ни ще разполагат с достатъчно пространство за игра и възможност за уединение. Най-голямата изненада за нас беше, че всъщност къщата ни излезе на цената на едностаен апартамент в София, а квадратурата е много по-голяма. Времето ще покаже дали в дългосрочен план инвестицията ни е била разумна, защото се наложи да направим някои компромиси, за да не надвишаваме бюджета си.

  Reply
  • 11.01.2021 at 10:42
   Permalink

   Кога си купихте тази къща? Имате ли проблеми с нея? Колко точно ви излезе? Надявам се да ми отговирте, тъй като сме на кръстопът.

   Reply
 • 11.01.2021 at 10:34
  Permalink

  Абе българите имат ли пари за нови жилища в тая криза?

  Reply
  • 04.02.2021 at 8:54
   Permalink

   Има, Ивчо има, ама трябва да си енфлуенцър – там са парите, кво е т’ва честен труд!

   Евтино няма никъде, все излиза от някъде – има си поговорка „безплатен обяд няма“. Аз им бях клинет на тез хубавци и като цяло съм доволен. Има тук таме малки забележки, но се мина толкова време, че не е ясно от къде идва проблема – може да е от мазилката може да е от земята.

   Абе стават, работил съм строителство и като цяло съм доволен.

   Reply
 • 13.01.2021 at 15:07
  Permalink

  Според мен едно жилище си заслужава цената, ако е точно такова, каквото желае бъдещия му ползвател. Няма никакво значение дали става дума за постройка, едноетажна къща, апартамент или сглобяем дом. Няма значение и каква е цената, има значение дали това желае собственика!

  Reply
 • 14.01.2021 at 10:08
  Permalink

  В България може да се живее в всякакви условия и това са го доказали много хора. Затова е напълно възможно и една такава готова конструкция да е достатъчна, макар че се съмнявам лично аз. Да, нямаме страшни бури или кой знае какви природни бедствия, но някак си е странно да се живее в подобна къща.

  Reply
 • 16.01.2021 at 6:42
  Permalink

  Аз и моят мъж наскоро се нанесохме в нашата постройка, построена от EvtinDom.eu. Не мога да ви обясня колко съм възхитена от това, че всеки един ъгъл на къщата е изпълнен с позитивна енергия и усещане за устойчивост и здравина! Обичам новото ни местенце, влизам в къщата си с удоволствие – невероятно е, просто изпробвайте!

  Reply
  • 17.01.2021 at 19:58
   Permalink

   В кой град се намирате? Ако сте в София, дали можем да ви посетим и да погледнем какво точно сте направили? Любопитни сме с мъжа ни да погледнем нещо готово, което е купено от офиса на Евтин дом на Ботевградско.

   Reply
 • 22.01.2021 at 12:44
  Permalink

  Консултацията бе достатъчна, за да се убедя напълно, че EvtinDom.eu са хората, които да създадат къщата, в която искам да живея. Това са компетентни, напълно професионално насочени хора, които откриват дори и скритите проблеми в една ситуация, свързана със строителството. Благодаря на тези господа, че превърнаха в реалност всяко мое изискване!

  Reply
 • 30.01.2021 at 20:29
  Permalink

  Честно казано ми омръзна от брокери. Ама наистина. Решихме с мъжа ми, че ще си направим къща и затова се поразровихме за мнения в интернет – изглежда, че евтините домове са добър вариант.

  Признавам си, че съм боса, но от това, което прочетох ми се струва като много добра алтернатива на покупката на апартамент или пък строенето на класическа къща.

  Reply
 • 01.02.2021 at 20:55
  Permalink

  Проблемите, които има човек с това да си построи нов дом, обикновено са изключително големи. Факт е, че и аз, и мъжът ми сме страшно доволни, защото скоро очакваме да ни поканят в новия ни дом. Почти готов е – всичко е въпрос на време!

  Reply
 • 02.02.2021 at 19:09
  Permalink

  Тази година очакваме бебче и за щастие с жена ми сме на едно мнение – искаме да живеем в къща, а не в апартамент.

  Ето защо се поразровихме из дебрите на Интернет и попаднахме на много мнения за евтин дом – преобладаващите, струва ми се, са положителни и наистина ми вдъхва увереност фактът, че има толкова доволни клиенти.

  Разбира се, има и недоволни, няма как без тях, но силно се съмнявам да има сериозен проблем при такъв сериозен брой доволни хора.

  Reply
 • 04.02.2021 at 9:01
  Permalink

  Еми пичове, освен ако не ви се намират едни излишни 200-300к (айде да не споменавам валута, за да не ви прилошее), тогава евтиният дом е най-добрата ви алтернатива.

  Лично аз не смятам, че има проблем с евтините домове, нито пък че строителството им е по-некачествено от класическите къщи.

  В крайна сметка има толкова много доволни клиенти, които са очевидно доказателство за това, че тези къщи са сигурни и надеждни.

  Reply
 • 09.02.2021 at 6:43
  Permalink

  Защо не сте сложили линк към сайта на тази фирма? Гледам има някаквъ фейсбук профил. Те да не приемат поръчки оттам? По какъв начин можем да разгледаме проекти за т. нар. евтини домове?

  Reply
 • 15.02.2021 at 15:22
  Permalink

  Така, сега да ви разкажа една история от миналата година и после пак ме питайте за мнение за сглобяеми къщи.
  Отивам при една фирма, която вече фалира и не е на пазара, при което искам проект за постройка, която да ползвам за вила. Съотвенто ми изготвят, като ми казаха една цена за проекта, а после се оказа съвзем друга. И това само за дизайна.
  След това все пак се договорихме и започна строежа. Разбрахме се след 6 месеца всичко да е готово. Да, ама не. То не бяха оправдания, пандемии, напуснали служители, че дори ми се оправдаха, че нямат пари, понеже бизнеса пострадал и моето капаро от 70% било изхарчено.
  Съответно познайте – стоя без пари, водя дела, а фирмата – фалирала. Та така…

  Reply
 • 23.02.2021 at 9:21
  Permalink

  Чудя се само на едно – как може толкова много да цените тези постройки. В крайна сметка изобщо не ми вдъхват доверие, нали са от някаква констртукция. При земетресение, силна буря или Бог знае какво друго природно бедстиве – колко ще е здрав този дом?!

  Reply
 • 27.02.2021 at 18:24
  Permalink

  Добре, бе Женя, ти да не мислиш, че при силно земетресения и твоята панелка ще оцелее? България не е зона с опасни природни бедствия, че да го мислиш толкова, а вече има хиляди подобни къщи, които се забелязват буквално навсякъде.
  Радвай се на живота и не го мисли толкова. Къщите са изключително здрави и подходящи за всеки човек.

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва cookies

"Cookies" подобряват вашето онлайн присъствие и събират общодостъпни статистически данни. Продължавайки престоя си в сайта, Вие се съгласявате с тези "cookies".

Затвори